NORGE
Comwell Borupgaard

STED: København,Comwell Borupgaard Hotel, www.comwellborupgaard.dk

DATO: 4-5 april 2019

KOSTNAD: 2925,-

for overnatting to netter inkl. frokost. Faktureres hver deltaker etter kurset. Reise til/fra København ordnes og dekkes av den enkelte deltaker selv. Det settes opp felles transport til/fra Kastrup Lufthavn onsdag ettermiddag/kveld og etter seminaret fredag ettermiddag, som dekkes av GN Hearing. Transport ut over dette dekkes av den enkelte.


GN Hearing dekker

  • Forelesninger på engelsk
  • Kompendie
  • Workshop
  • Tur/retur flyplass - hotell
  • Lunsj og middag


 Frist for påmelding:  11.1.2019

Begrenset antall plasser. Etter påmeldingsfristen sender vi melding til dere som skal være med. Du må bekrefte at du vil beholde plassen (bindende), ellers går plassen videre til noen andre.

Velkommen til Nordic Audiology College 2019!


I år går turen til Comwell Borupgaard Hotel like nord for København. Her vil du møte norske og nordiske kolleger for to lærerike fagdager.


Vi har et spennende seminar for dere - se agenda her.

Årets vitenskapelige seminar har temaet  “Hearing Aid Technology. Past. Present. Future.” Som alltid har vi høyt respekterte forelesere innen sine felt. Med internationale foredragsholdere og deltakere fra hele norden vil alle foredrag og trykt materiale være på engelsk.

Vi starter onsdag kveld med en buffetmiddag på hotellet. Vi blir opptil 130 audiografer fra norden hvorav opptil 25 fra Norge.

Blir du en av oss?


Ankomst til København blir onsdag 3. april, og seminaret avslutter fredag ettermiddag. Vi vil komme med forslag til flyavganger som passer når vi sender informasjon til de som skal være med i siste halvdel av januar. Så blir det opp til hver enkelt å book fly som de selv ønsker.


Det faglige seminaret starter torsdag morgen med foredrag på engelsk. Det blir mulighet til å stille spørsmål på norsk om ønskelig.


Torsdag ettermiddag blir det mulig å benytte hotellets mange tilbud. Gå gjerne inn på www.comwellborupgaard.dk og se.


Fredagens program avsluttes tidlig ettermiddag. Agenda med eksakte tider kommer snart.


Meld deg på innen 11. januar!

Send din påmelding innen 11.1.2019 til norge@nordic-college.com med navn og klinikk. Du mottar en kvittering på e-post at vi har registrert påmeldingen.


Copyright © All Rights Reserved